Buiten leven is buiten koken - MijnWoonplezier

Buiten leven is buiten koken

Buiten koken op jouw manier

Er zijn talloze manieren om buiten lekker te koken. Kies je ervoor om om zelf een grondoven te maken om buiten te koken of ga je met buitenkoken next level met een volledig uitgeruste buitenkeuken? Je kunt alle kanten op.

Of je nu echt outdoor gaat of liever gewoon backyard, buiten koken draait om vrolijkheid, vrijheid en het buiten zijn en dat heeft voor iedereen een andere invulling.

Outdoor cooking is trending

Buiten koken of Outdoor cooking heeft in de afgelopen jaren enorm populair geworden. Niet voor niets dat er in Nederland alleen al 5,3 miljoen huishoudens zijn met een barbecue, grill, oven of andere manier om buiten te koken. Buiten koken blijft onverminderd populair, maar verandert wel van karakter. De grill ligt minder vol, het aandeel vleesvervangers groeit en nieuwe kooktechnieken en gereedschappen worden steeds vaker toegepast.

Daarnaast veranderd het BBQ'en geleidelijk in Outdoor cooking (buiten koken) en zijn de mogelijkheden ontoereikend. Zo sta je het ene moment met vrienden midden in de natuur rondom je grondoven en sta je het volgende weekend in een compleet uitgeruste buitenkeuken. Eén ding blijft in beide gevallen belangrijk... Verbinding.

Zoals gezegd, kun je buiten koken tegenwoordig je op vele manieren doen en hebben we keuzen uit vele verschillende apparaten en gereedschappen om ons daarbij te ondersteunen.

Voor ons is buiten koken in contact staan met de natuur, daarom koken we ook graag op een open vuur, in een vuurschaal of vuurput. We gebruiken dan vaak een dutch oven (gietijzeren pan) in combinatie met een driepoot of een van de  gietijzeren skillets.

We maken hiermee de heerlijkste recepten.

Benieuwd naar onze producten?

Wanneer je outdoor cooking artikelen wilt bestellen, kun je dat direct via onze website doen. Wij verzenden jouw bestelling zo snel mogelijk met PostNL, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt. 

Terug naar blog